dijous, 19 de març del 2020

Del carrer al gimnàs, del gimnàs al "Corona Gym"!


Sabeu quan heu fet quelcom que mai, mai pensàveu que faríeu? Doncs això, però encara no em veia en cor de dir-ho, que primer me n'havia de fer a la idea... I ja em direu, que en el fons és una ximpleria!

Em sembla que, ara sí, ja em veig en cor de dir-ho, i de fet a la meva manera ja ho he dit! Setmanes enrere em vaig apuntar al gimnàs!

Sí, després d'haver-me enterrat i plorat com a corredor de matinada, passat el dol, setmanes enrere vaig conèixer-me, saludar-me i descobrir-me com a usuari de gimnàs, quelcom que, fins ara, creia que seria impensable, que seria impossible!

I, oh sorpresa, m'he acabat sorprenent a mi mateix i reconec que d'entrada, aquestes primeres setmanes, m'hi he trobat més bé i més còmode del que em pensava, al gimnàs, fins i tot més bé del que temia.

Al gimnàs no hi faig res de l'altre món; quan hi vaig anar em van preguntar quin era el meu objectiu, i al principi no sabia què respondre, ja que per mi l'opció d'anar al gimnàs era una acció reactiva a la de no poder córrer com ho havia fet fins ara, no una acció pro activa tipus "aniré al gimnàs per tal cosa, o tal altra..." El segon dia ja ho vaig veure, i tenir més clar: simplement estar més en forma...

A partir d'aquí en van programar uns exercicis i em van donar unes indicacions; també vaig necessitar que m'expliquessin com funcionen aquestes màquines de politges, més que res per no perdre mal. I reconec que el segon dia d'anar-hi, ja sense acompanyament, em vaig sentir bé i còmode: ara això, després allò, i per acabar una mica de "càrdio"...

És clar que l'alegria m'ha durat poc, i aquesta setmana, pel confinament del coronavirus, m'he quedat sense gimnàs, ara que ja estava agafant el ritme! Afortunadament a casa hem activat les sessions "Corona Gym" per seguir-nos mantenint en forma.

I el més curiós és que, d'haver seguit corrent de matinada, aquesta aturada obligada pel confinament l'hauria viscut pitjor, sense poder sortir a córrer, ni de matinada, pels carrers de Girona... En canvi, amb les poques setmanes i sessions que he fet al gimnàs, m'ha estat més fàcil adaptar-me a l'activitat domèstica de les "Corona Gym"!

És evident que flexibilitat que més he hagut d'exercitat aquests dies és, sobretot, la flexibilitat mental...

1 comentari: