dilluns, 25 d’abril del 2016

El regal de la Laia: l'amistat


Que l'ajuntament hagi deixat de convocar els Premis Literaris Sant Jordi no significa que a Sarrià de Ter els infants i joves deixin d'escriure els seus relats i poemes a l'escola i institut de referència.

Aquest Sant Jordi la meva filla mitjana va guanyar un dels segons premis en narrativa de 2n d'ESO de l'IES Narcís Xifra amb un relat que, per més que hi he insistit, no em deixa publicar... Coses de l'edat, suposo...

Sí que puc publicar, en canvi, el relat de la meva filla petita, de 10 anys, que ha obtingut el 2n premi del concurs literari Sant Jordi de narrativa de 4rt A de l'Escola Montserrat de Sarrià de Ter, un relat breu sobre l'amistat, un autèntic regal!

Enhorabona Abril!

El regal de la Laia: l'amistat

Hi havia una vegada cinc nenes: la Paula, la Laia, la Maria, la Laura i l'Anna. Totes eren amigues.

El dia 27 de març era l'aniversari de la Laia i feia 10 anys. La Laia estava molt contenta perquè mai havia tingut un aniversari amb totes les seves amigues i aquell dia sí que el tenia.

Les amigues de la Laia no sabien què regar-li, no sabien si li volien regalar una nina, un ordinador, un joc, un llibre, un mòbil... Finalment van decidir que era molt millor l'amistat que no aquelles joguines. A la tarda van fer una festa de pijames i s'ho van passar super bé. La Laia estava molt i molt contenta amb les seves amigues.

Al final aquell va ser el millor regal de la Laia: l'amistat.

Abril Casero Canyigueral 

pd: l'any passat l'Abril va guanyar el primer premi amb aquest altre relat: La cuca de llum sense llum

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada