dijous, 11 de maig del 2023

L'enganxada de cartells


Aquesta nit comença la campanya electoral de les eleccions municipals i el primer acte de campanya sol ser la tradicional enganxada de cartells.

El meu primer record d'una enganxada de cartells és de les eleccions generals de 1982. Jo aleshores tenia vuit anys i el record no és tant de l'inici de la campanya com del final.

Recordo l'últim dia de la campanya, la vigília del dia de reflexió, voltant en cotxe per Girona vigilant que els altres partits no haguessin tapat els cartells de la candidatura socialista i reenganxant cartells allà on els havien tapat.

D'aquella campanya també recordo el cotxe de casa amb altaveus al sostre fent volts pels barris de la ciutat anunciant el míting de Felipe González. I és clar, recordo el míting, que es va fer a l'antic Pavelló Municipal d'Esports de la Devesa, on avui hi ha la Fira de Girona.

En fi, que aquesta nit s'inicia la campanya electoral amb la tradicional enganxada de cartells, tot i que ara més que enganxar-se els cartells es pengen als fanals dels carrers i als perfils dels partits a les xarxes socials, i fins i tot es mostren i presenten abans que comenci la campanya...

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada