dilluns, 22 de maig del 2023

El debat de la CAV Girona


La idea, la primera idea era fer-lo presencial. Fins i tot havíem previst una data i hora, just abans de l'inici de la campanya electoral, i havíem començat a buscar un possible espai per fer-lo.

Però aquesta campanya electoral a la CAV Girona ens ha agafat una mica a contrapeu, ens ha enganxat en ple procés de constitució, allò que a les pàgines web es diu "en construcció".

I, d'altra banda, també vam valorar que en aquesta precampanya i campanya electoral són molts els debats que s'estaven fent i es preveuen fer i el nostre potser caldria entrar-lo massa en calçador i vam decidir no fer-lo.

El debat, com he dit, ja l'havíem començat a perfilar i a banda de data i lloc també n'havíem començat a definir els participants i els temes. Pel que fa als participants el criteri (sempre controvertit, fins i tot injust) va ser convidar a les candidatures amb representació al ple municipal, criteri que han fet servir la majoria dels organitzadors dels altres debats, siguin mitjans públics o mitjans i entitats privats.

Descartat el debat en format presencial vam pensar que tot el que havíem començat a preparar no podria quedar en no res, i més just després de presentar-nos públicament. Precisament la presentació pública la vam fer abans de la campanya electoral per poder-hi incidir, per tenir-hi veu.

La solució, doncs, va ser transformar el debat presencial en virtual i fer arribar les preguntes directament a les candidatures per tal que ens les responguessin. I ja tenim les seves respostes!

Podeu llegir les seves respostes sobre el paper de les AV i la participació ciutadana, la mobilitat, els espais i zones verdes, l'habitatge, la seguretat i l'atenció ciutadana a la pàgina web de la CAV Girona.

La CAV Girona pregunta, les candidatures responen.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada