dilluns, 23 de gener del 2023

Pels pèls!


O tot o res, així, sense terme mig.
La campanya de micro mecenatge "Dones Pont. Relats de resiliència" a Verkami finalitzava la matinada de dissabte i el divendres a la tarda encara restaven 683€ per assolir l'objectiu, 3.258€.

O s'ingressaven en qüestió d'hores aquests diners, o els 2.575€ que fins aleshores s'havien recaptat, gràcies a una pluja fina i constant de donacions, simplement i tristament es perdrien.

Dies enrere l'AV del Pont Major i l'AMPA Xifra vam acordar fer les aportacions previstes per a entitats, 300€ cadascuna, però calia fer l'ingrés i vam quedar per fer-lo el divendres a la tarda, just després de la reunió de la comissió del Carnaval del Pont Major.

I allà ens teníeu, al president de l'AV i a mi barallant-nos amb el mòbil, les aplicacions de les entitats bancàries i el web de Verkami... Finalment, a les set tocades de la tarda, vam poder fer les donacions i aleshores només restaven 83€ per cobrir, però poques hores per fer-ho...

Una darrera crida al grup de WhatsApp del barri (Som del Pont) va fer efecte i a quarts d'onze de la nit el projecte va assolir i superar l'objectiu, fet que confirmava que totes les 84 micro donacions fetes es faran efectives i, sobretot, que el projecte "Dones Pont. Relats de resiliència" segueix endavant.

Ara "Dones Pont. Relats de resiliència" ja no és només el projecte de les cinc dones protagonistes i de les dones creadores i artistes que hi ha al darrere; ara és un projecte compartit per més de vuitanta donants, un projecte que ha permès a persones i entitats del barri, també de Girona i segurament d'altres municipis, implicar-s'hi i sentir-se'l seu, sentir-nos-el nostre. Aquesta és la força del micro mecenatge.

L'objectiu es va assolir pels pèls, hores abans de tancar-se el termini per a fer donacions; el veritable èxit és que aquest projecte audiovisual, comunitari i educatiu, amb un potent missatge de resiliència, segueixi avançant.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada