dilluns, 2 de gener del 2023

Enfadat


Jo no volia però no ho he pogut evitar, és el que tenen i ens passa amb les emocions, que a vegades simplement s'activen, apareixen a flor de pell. .El Departament d'Educació m'ha fet començar l'any enfadat; enfadat no en general, sinó amb el propi Departament en particular.

No hi comptava ni ho tenia previst, això d'enfadar-me a finals d'any amb Educació en plenes Festes de Nadal, festes de joia, harmonia i felicitat; és evident que la intenció d'Educació tampoc era fer-me enfadar.

La seva intenció, molt lloable, era celebrar el 2022, "Un any d’avenços en educació", i no m'ha fet enfadar per cap dels "avenços" que destaca en el vídeo de poc més d'un minut que acompanya la piulada, m'ha fet enfadar que alhora que presumeix d'avenços en públic, no reconegui, ni que sigui en privat, el mal que, també aquest 2022 (i aquests darrers anys) ha fet a la comunitat educativa.

I em cou especialment el mal que, des de fa com a mínim quatre anys, ens està fent a la comunitat educativa de l'Institut Narcís Xifra i Masmitjà de Girona. Va ser veure la piulada i indignar-me de cop; va ser veure escrit "2022. Un any d’avenços en educació" i piular, impulsivament (ho reconec) "Avenços? Un any, bé, de fet quatre, deixant morir de forma agònica l'ESO a l'Institut Xifra de Girona. Des de l'AMPA Xifra ja quasi ni tenim esma per queixar-nos..."

En fi, avui no m'hi esplaiaré més, ja en parlaré un altre dia, d'aquests quatre anys d'agonia de l'ESO al Xifra... I també caldrà parlar del 2023, un any en el que, ja us avanço, no tot seran bones notícies per al Xifra...

En fi, ho deixo aquí per no encendre'm més, que tot just som a 2 de gener i, com hem dit des de l'AMPA Xifra, i malgrat tot (llegeixi's si voleu malgrat Educació), Bon 2023!

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada