dimarts, 24 de gener del 2023

Dani Alves


Tothom sembla normal fins que deixa de ser-ho, o de semblar-ho. Ja són tot un clàssic les declaracions de veïns circumstancials de delinqüents (o presumptes delinqüents) que asseguren que "era una persona normal" a la televisió de torn mentre paeixen amb certa incredulitat el que aquella persona no mostrava a l'ascensor o al replà de l'escala...

Les declaracions de Xavi Hernàndez, entrenador del Barça, a la prèvia del partit contra el Getafe sobre la detenció del futbolista Dani Alves (acusat de violació i en presó preventiva sense fiança) no van ser les més afortunades, com ell mateix va reconèixer l'endemà, després del partit, però en el fons s'assemblaven força a les que fan els veïns i veïnes que descobreixen amb qui han estat convivint.

Potser el que va sorprendre de Xavi és que ell, a diferència de la majoria de mortals, té un equip de premsa i comunicació al darrera i resulta estrany que no es preparés la resposta a una pregunta més que previsible, ja que el cas Dani Alves ja feia hores que havia esclatat.

En la compareixença després del partit Xavi va rectificar, es va disculpar i va donar suport a la víctima. No sé si va demostrar ser savi, sí que és humà...

Perquè sí, Xavi es va equivocar, però no ens equivoquem nosaltres, que el delicte l'ha comès, presumptament, Dani Alves. I és sobre ell, sobre les seves erràtiques declaracions i sobre els seus actes que hem de centrar l'atenció.

No sé si algun dia Xavi va dir, sobre Dani Alves, que allò de gran futbolista i millor persona... Ara molts que l'hem admirat com a jugador podem afegir Dani Alves al club dels grans futbolistes (esportistes si voleu, i músics, i directors i productors de cinema, etc.) i pitjors persones.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada