dilluns, 27 de juliol del 2020

Un any després...


També va ser un diumenge, com ahir, tot i que va fer més calor! I aquella data, a partir del moment que la vam escollir (o que ens va escollir) i sobretot que la vam viure, va formar part de les nostres vides esdevenint una de les dates importants del calendari, d'aquelles que destaquen almanac rere almanac... 

El 26 de juliol de 1998 no va ser la primera data pensada, però ja se sap que amb això dels casaments la data es fixa per la combinació de diferents factors, i la disponibilitat del restaurant n'és una, aleshores també. 

Em sembla que inicialment havíem mirat el cap de setmana anterior... Aquestes qüestions requereixen certa antelació, especialment si el convit es preveu nombrós; en el nostre cas, vam ser unes dues-centes persones... En la primera data prevista el restaurant no tenia disponibilitat, així que fent salts en l'agenda finalment vam tancar la reserva per al diumenge 26 de juliol de 1998.

És clar que inicialment la meva data era molt anterior. Jo m'hagués casat un any abans, l'any 1997, però la Sira, sempre més assenyada, va voler com a mínim acabar la carrera... la seva, és clar! Em vaig haver d'esperar un any, i naturalment no va ser cap problema, érem joves i, tot i que teníem ganes de formar una família, no venia d'un any.

Un any més tard haurà de celebrar el seu casament una companya de feina. Fa mesos que el prepara i estava previst per aquest proper mes d'octubre, però amb la incertesa del moment no està gens clar que finalment el pugui celebrar.

Ja té reservada una data per a l'octubre de 2021... Possiblement es casarà un any més tard, i aquella data serà la que comptarà, la definitiva, deixant les altres com a part de l'anècdota, una més que ens servirà per explicar aquest coi de pandèmia...

Fa vint-i-dos anys vaig plorar (d'emoció), vaig riure, vaig ballar (poc i malament, per variar...) i sobretot em vaig casar amb una dona extraordinària que encara manté viu el seu sí sostingut!

Un any després va pagar la pena, vint-i-dos després també! 

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada