dijous, 2 de juliol del 2020

El millor no sempre és el primer


El Barça de bàsquet ha fet una gran temporada i l'acabarà en blanc. És cert que ha perdut partits clau, com el de la final a un partit de la lliga ACB d'aquesta setmana; el va perdre per dos punts i errant un darrer llançament, un triple al darrer segon del partit que no va entrar a la cistella.

El Barça de bàsquet ha fet una gran temporada, però no sempre ha estat el millor, i el fet de tancar la temporada en blanc no hauria de desmerèixer el bon treball global de l'equip, i l'evident progressió de millora vers les darreres temporades. Tot i perdre partits clau, el Barça de bàsquet aquesta temporada ha guanyat competitivitat, quelcom que havia perdut els darrers anys.

Va ser una llàstima no conquerir la lliga ACB
,  hauria estat la cirereta del pastís pel bon treball que aquestes dues darreres temporades ha estat fent el veterà i experimentat entrenador Pesic...

El Barça de bàsquet ha fet una gran temporada, possiblement ha estat el millor equip de l'ACB i dels millors a Europa, i no obstant no ha quedat primer de res, més enllà de la interrompuda lliga regular domèstica. Poc premi per tant esforç, per tanta millora.

El millor no és sempre el primer; ho hem vist en el bàsquet i en l'esport en general, també en altres àmbits de la vida. Ser el millor t'ajuda a arribar el primer, a guanyar, però només és un dels molts factors que en tota victòria es posa en joc, i els de Vitòria, el Baskonia, el nou i flamant campió de la lliga ACB, ho saben prou bé!

Enhorabona Baskonia, enhorabona, malgrat la derrota, Barça!

Per cert, del Barça de futbol, millor de moment no dir res...

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada