dissabte, 25 de juliol del 2020

Minuts Musicals instrumentals amb "Reggatta de Blanc"


No va ser per "Roxanne" ni per "So Lonely", publicades en el seu primer disc, "Outlandos d'Amour", ni tampoc per "Message in a Bottle", que obria el seu segon, ni per "Walking on the Moon"... El primer Grammy que The Police va guanyar va ser el de millor cançó instrumental de rock per "Reggatta de Blanc", la segona cançó del seu segon disc, titulat justament com aquesta cançó!

I resulta curiós que amb la veu afilada de Sting The Police atresori, entre els seus cinc Grammys, dos premis per a cançons instrumentals, ja que en van guanyar un altre per a "Behind My Camel"...

Els altres tres premis Grammy que The Police va guanyar van ser per a les cançons "Don't Stand So Close To Me", "Synchronicity" i "Every Breath You Take".

Però tornem al 1979, que és quan es gesta, grava i publiquen el seu segon disc, amb una clara influència pel reggae, no en va el títol de la cançó d'avui, també del disc que la conté, ve a ser "reggae de blancs"...

The Police, nascuts dins el moviment punk, van evolucionar, i amb ells també el rock, amb influències del reggae i del jazz, esdevenint un portentós trio musical que ha escrit, amb majúscules, part de la història de la música en general, i el rock en particular.


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada