dissabte, 27 d’octubre del 2018

Minuts Musicals de desamor amb "Oh! The Divorces"


La primera llei de divorcis de l'estat espanyol data del 1932 va ser derogada per la dictadura franquista i no va ser fins  a la recuperació de la democràcia que, l'any 1981, es va recuperar.

Recordo, de petit, com de terrible es vivia això dels divorcis, com xiuxiuejàvem entre nosaltres per informar-nos que els pares de tal o de qual s'havien divorciat, del secretisme i dramatisme que envoltava tal notícia...

Avui el dramatisme no ha canviat; és evident que un divorci, en general, representa un trauma per totes les parts afectades, infants, cas que n'hi hagi, inclosos! Però afortunadament no és quelcom que s'amaga ni, encara menys, que es senyala!

"Oh, els divorcis", canta Tracey Thorn (inconfusible veu del mític grup Everything But The Girl), en una cançó que deixa enrere les llunes de mel, els anells de noces, les infidelitats i es pregunta: quin serà el següent?

"Examina el cor", canta Tracey Thorn, "mira com està... meravella si encara està en mans segures"... En cas contrari, ja ho sabem: "Oh, els divorcis!"





I la setmana vinent, més cançons que ens trencaran el cor!

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada