dijous, 18 d’octubre del 2018

Els carrers tornaran a ser vostres


Ja fa més d'un any que no hi sou, als carrers, aquells que cantàvem, i cantem, que seran sempre nostres!

El vostre empresonament és la millor, i possiblement més dura, mesura del disbarat que d'un any ençà està cometent l'estat espanyol: empresonar injustament, preventivament, a gent pacífica! Aquesta és una prova del nou molt dura, tremendament injusta, certament ignominiosa.

La llibertat és un bé preuat i no es pot coartar per caprici, com sembla que és la vostra presó provisional, també la dels altres presos polítics. Un caprici alimentat per la sed de venjança, per l'avís per a navegants, per la deriva repressiva d'un estat que, amenaçat políticament va abandonar la política per jugar-s'ho tot a la carta de la repressió i la via judicial.

El vostre empresonament va voler ser una prova de força de l'estat, com va ser-ho també l'embat policial de l'u d'octubre; una prova de força desmesurada i desproporcionada, possiblement també desesperada.

El vostre empresonament ha esdevingut causa, una causa més per reivindicar al carrer i que es suma a tantes altres; causes que, com el carrer, també són vostres.

Us volem lliures, Jordis, us volem, a banda de casa, als carrers que mai han deixat de ser vostres!

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada