dimarts, 30 d’octubre del 2018

La penúltima cantada de Florentino Pérez


Julen Lopetegui ha passat, com a entrenador del Real Madrid, amb més pena que glòria; si fa o no fa com va ser, ara fa 24 anys, el seu pas com a porter del Barça...

"Quien mucho abarca poco aprieta", diu la dita castellana, i aquest estiu Julen Lopetegui volia acaparar molt, possiblement massa: ser el seleccionador espanyol al Mundial i després entrenar al Madrid.
Sobre paper l'estiu no li podia ser més propici, però la realitat, ben aviat, es va imposar: fulminat com a seleccionador espanyol tan bon punt es va anunciar el seu fitxatge pel Real Madrid, a pocs dies de començar el Mundial; fulminat com a entrenador del Real Madrid pels mals resultats, i sobretot després de l'estocada final del Barça, amb el 5-1 d'aquest diumenge.

Molts auguraven que Julen Lopetegui no es menjaria els torrons al Real Madrid; no ha arribat ni a la castanyada!

Julen Lopetegui té la seva part de responsabilitat en el que li ha passat aquests darrers mesos, també en la irregular marxa del Real Madrid, amb un joc i resultats realment molt per sota del que s'espera de tot un (multi) campió d'Europa! Però assenyalar-lo només a ell és, a banda d'un error, una veritable injustícia.

Al capdavall Lopetegui ha estat, en tot moment, en mans del president Florentino Pérez, esdevenint finalment, i fatalment, una més de la seva col·lecció de nines trencades.

És clar que sempre és més fàcil assenyalar a Julen Lopetegui que a Florentino Pérez, qui ja s'haurà encarregat de carregar-li tota la responsabilitat a l'entrenador defenestrat, per més que aquesta hagi estat, mal li pesi, la penúltima cantada del president blanc!

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada