dissabte, 26 de març del 2016

Minuts Musicals retrobats amb Emerson, Lake and Palmer i "From the Beginning"


Hi ha grups i artistes que per mi són de capçalera que per vosaltres simplement són allà, si és que hi són, i viceversa! Els camins de la música, tan o més que els dels senyor, són inescrutables: són tantes i tan variables les circumstàncies que ens fan escoltar més una música, uns grups, i no uns altres!

Un dels grups que per mi és allà, sense ser de capçalera, és Emerson, Lake and Palmer, grup del que, precisament perquè és dels que hi ha allà, he escoltat més cançons que discs!

Una de les cançons que més m'agraden d'aquest trio de rock progressiu és "From the Beginning", cançó que em direu que potser no és la més representativa del grup, però ja us he dit que amb Emerson, Lake and Palmer sóc més de cançons!

Setmanes enrere saltava la notícia de la mort, als 71 anys, de Keith Emerson, un dels tres components del grup, un autèntic mestre dels sintetitzadors! Sembla que Emerson es va suïcidar d'un tret al cap... Hi ha morts que no fan justícia a tota una vida, però afortunadament hi ha músiques, cançons que sí, com aquesta, des del principi!





I la setmana vinent, més retrobaments musicals!

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada