dijous, 31 de març del 2016

Les meves 5 dones


A mi em diuen 5 dones i automàticament penso en la Sira, la Clàudia, la Irina, l'Abril i la Maria Mercè, les 5 dones que tinc més a prop i que més m'estimo, però aquelles 5 dones havien de ser unes altres, segons vaig veure en aquesta piulada, la guspira que va encendre aquest càlid incendi a Twitter!

Vista la piulada la meva va ser aquesta, amb aquestes 5 dones:
I qui són aquestes 5 dones? L'Assumpció és quelcom més que una empresària, la Txell quelcom més que una experta en comunicació, la Sílvia quelcom més que una 1a tinent d'alcalde, la Sònia quelcom més que un referent del tercer sector i l'Anna quelcom més que la presidenta de la meva entitat...

Resulta difícil definir-les amb una sola paraula, amb un sol concepte, doncs totes i cadascuna d'elles són, com tu i com jo, polièdriques! Però totes elles tenen en comú que són a Twitter, que em són properes des de diferents àmbits i que aprecio la seva aportació a aquest nostre món, tan particular, aportació gens silenciosa, però no sempre prou reconeguda!

La iniciativa de Meius Ferrés animava a seguir a 5 dones a Twitter i perdoneu-me que hi insisteixi: jo us animo a descobrir aquestes 5 dones: i

I si us pregunteu perquè cinc dones, o perquè només cinc dones... aquí trobareu la resposta!

5 dones?  A mi em pregunten 5 dones i automàticament penso en la Sira, la Clàudia, la Irina, l'Abril i la Maria Mercè: les meves 5 dones!

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada