divendres, 25 de març del 2016

El vídeo de la setmana: el primer apòstol


Imaginem-nos avui què hauria passat amb la figura de Jesucrist si ningú l'hagués seguit i acompanyat en el seu periple, si al llarg de la seva vida i fent les mateixes obres cap apòstol l'hagués conegut o, en cas de fer-ho, no s'haguessin sentit cridats a seguir-lo.

Imaginem-nos avui com seria el seu camí a la creu sense devots i fervents seguidors del seu missatge, imaginem-nos-el caminant sol, anònim, com un excèntric més, un boig, un fanàtic o simplement un home que ha passat pel món sense més, sense deixar petjada...

Jesús, com tot líder, va necessitar un primer seguidor, algú que per primer cop cregués en el seu missatge, algú que per primer cop no només cregués en el seu missatge, sinó que, com ell, el propagués.

Jesús, com tot líder, va ser-ho, va poder-ho ser, més enllà per l'encert del seu missatge, gràcies a al seu primer seguidor, doncs és aquest un element clau en tot lideratge!

Ja ho diu la cançó, "follow the leader", però, qui està disposat arriscar-se i fer el primer pas?Bon divendres, sigui Sant o no!

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada