dimarts, 29 de març del 2016

Parlem (sense presses) de Sarrià

La fotografia de la portada és del fotògraf sarrianenc Gerard Puigmal.

El darrer número de la revista Parlem de Sarrià, el 93, acaba de sortir del forn! Com els 92 anteriors aquesta revista és molt esperada al meu poble, Sarrià de Ter, especialment quan surt al carrer i els veïns i veïnes l'estiren del CAP, de l'estanc, del Centre Cívic, de l'Ajuntament...

Aquesta darrera revista recull l'actualitat (?) i l'activitat dels darrers quatre mesos de l'any passat, des de la Festa Major de setembre fins als Pastorets del Nadal, un recull escrit i gràfic que fa de bon llegir i mirar i que sobretot es guarda i col·lecciona (més que es desa) a mode d'inventari.

Llegir a la primavera el que la tardor ha donat de sí a Sarrià de Ter és, paradoxalment, un exercici molt saludable, doncs compensa la immediatesa informativa a la que estem sotmesos a cop de piulada, de 3/24 i de titulars de mitjans digitals que atropellen les xarxes socials!

La revista Parlem de Sarrià no demana una lectura apressada, sinó tot el contrari, una lectura tranquil·la i sense presses, mastegant i assaborint, sense necessitat d'engolir-los precipitadament, cada un dels articles, de les cròniques, dels reportatges i altres continguts que la revista ofereix a tot color!

Si busqueu una lectura sense presses, aquesta és la vostra revista!



Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada