dijous, 7 d’abril del 2022

Cent onze


No sóc massa amant de la numerologia; no sé si hi influeix el fet que d'una matrícula em fixo més en les lletres que en els números; potser també perquè el càlcul mental no és el meu fort i perquè vaig arrossegar les matemàtiques (i la física i química) a BUP (la secundària d'abans).

Tot i això dies enrere vaig voler esbrinar què diu la numerologia del número 111, i sense esforçar-m'hi massa (vaig clicar al primer enllaç que el cercador em va oferir) vaig trobar coses com aquestes (no és obligatori, ni tan sols recomanable, veure el vídeo fins al final):Mare meva, el que dóna de sí un número!
És clar que, sincerament, dóna molt més el número 111 de la revista Parlem de Sarrià, acabada de sortir del forn!

Aquí la teniu. gaudiu-la!

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada