dijous, 14 d’abril del 2022

És temps de brunyols


Avui, Dijous Sant, a moltes cases es faran bunyols, en d'altres brunyols i en totes, no en dubto, seran molt bons!

Uns seran més tendres, d'altres més secs, uns amb més gust de matafaluga, d'altres més ensucrats, o enllustrats amb sucre fi que de brunyols, com de "Joans, Joseps i ases", no només n'hi ha a totes les cases, també n'hi ha de i per tots els gustos!

Aquests dies, a casa ens surten els brunyols per les orelles i, a banda de repartir-ne entre la família, també en congelem per més endavant. Els brunyols fora de temporada també fan molta il·lusió! 

Un bunyol, a banda d'un brunyol, també és una cosa mal feta i, per malament que surtin alguns (que a vegades passa) no deixen de ser brunyols! 

"Al cap i a la fi, són brunyols!", diem quan això passa, que aquesta és la gràcia i qui no es consola és perquè no vol, o perquè no fa brunyols! A més els brunyols combinen molt bé amb la llet o el cafè, sucats, o amb una presa de xocolata, o remullats amb algun licor o fins i tot engrunats en un vol a vessar de gelat... Els llaminers amb els brunyols fem festa major!

Que jo recordi mai li he fet un lleig a un brunyol, per bunyol que sigui! Que us facin profit!

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada