dissabte, 9 d’abril del 2022

Minuts Musicals localitzats a l'Univers


Univers és tot, tot en conjunt, sense excepció, el conjunt de tot allò que existeix. Generalment ens hi referim com tot el que hi ha més enllà de la Terra, naturalment Terra inclosa, tal i com diu l'accepció astronòmica del diccionari: "conjunt constituït per tots els cossos celestes i l'espai que els conté."

El Món, doncs, forma part de l'Univers, i n'és només una petita part, que tot l'espai és molt d'espai. Sobre aquesta premissa hom podria considerar que és millor ser Miss Univers que Miss Món, però el cert és que en aquest carrincló concurs de bellesa l'Univers es redueix al Món.

Miss Món i Miss Univers són dos concursos de bellesa diferents. El primer va néixer l'any 1951 a Anglaterra, el segon un any després a Estats Units, i tenen algunes diferències en les seves bases de participació. Ara tampoc entrarem en detall, que això d'avui no va de bellesa, sinó de l'Univers.

El cas és que no hi ha un concurs que es consideri millor que l'altre, però si mai trobem vida en un altre planeta, o en un altre sistema solar, o en una altra galàxia, potser hauríem de redefinir el concurs de Miss Univers, ja que fins ara sempre han guanyat dones terrícoles per incompareixença de les extraterrestres!

Caldria travessar l'Univers, l'Univers que hi ha sobre nosaltres, sense oblidar-nos dels universos paral·lels a la cerca de vida, és clar que de vida també n'hi ha molta, i a vegades fins i tot extraterrestre, en el nostre Univers, en l'univers interior...







Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada