dimecres, 6 de juny del 2018

No és (només) per vosaltres, és (també, sobretot?) per ells...


Molt significativa la primera designació ministerial del president Sánchez: Josep Borrell com a ministre d'afers exteriors!

La seva designació ha destrempat la poca il·lusió que alguns independentistes havien depositat en Pedro Sánchez i els ha confirmat el pitjor dels (mals) auguris, el que els independentistes més escèptics (amb quasi tot allò que arriba Ebre enllà!) no deixen de repetir: tampoc amb Pedro Sánchez res canviarà!

Qui més qui menys dins l'independentisme fa escarafalls per tal designació i, com amb el president Torra i tothom, s'estira d'hemeroteca i es recorda allò tan desafortunat de desinfectar les ferides de la societat catalana...

Aquesta decisió de Pedro Sánchez és sens dubte molt meditada, és molt estratègica: ser el flagell de l'independentisme? Ser la veu que expliqui a Europa i arreu del món mundial les atrocitats de l'independentisme? Potser sí, no ho negaré, però diria que no només, o fins i tot, no especialment!

La designació de Josep Borrell també és una manera d'afrontar les envestides que el president Sánchez rebrà des de la dreta, començant per sectors del propi PSOE i per descomptat per les que no li estalviaran ni el Partit Popular ni Ciudadanos.

Més enllà de la vàlua personal i política de Josep Borrell, del seu prestigi i projecció internacional (aquí que cadascú judiqui) Pedro Sánchez també deuria veure en ell aquell a qui populars i taronges aplaudien a les manifestacions i concentracions organitzades per Societat Civil Catalana...

Així que no és (només) per vosaltres, és (també, sobretot?) per ells...

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada