dimecres, 23 de desembre del 2020

I malgrat tot, un bri d'esperança...


D'entrada la percepció és que aquest 2020 ha estat un any llarg, potser per la impressió que, durant mesos, ha passat lent. Però més que llarg, la sensació, fins i tot física, és que ha estat un any dens... Sobretot ha estat un any de molts contrastos, certament agredolç, amb moments de patiment i, alhora i quasi simultàniament, (inesperats) moments de joia

Aquesta ambivalència ("presència simultània de sentiments oposats envers una mateixa persona o una mateixa cosa") és el que hem volgut transmetre a la felicitació nadalenca del grup de Girona del programa Incorpora de la Fundació "la Caixa", i per fer-ho hem trobat molt oportunes aquestes paraules de l'Ezequiel Mir Casas, prospector d'empreses de Càritas Diocesana de Girona i tècnic del programa Incorpora:

"Dins d’aquests temps convulsos i plens d’incertesa que estem vivint no tot són despropòsits i males notícies. També hi ha històries d’èxit, històries de superació, on l’actitud, la perseverança i la motivació són clau per trobar una feina estable."

Aquest fragment pertany a l'article "Càritas Diocesana del Grup Incorpora Girona facilita la inserció de professionals en primera línia de la pandèmia" que setmanes enrere vam publicar a l'apartat d'actualitat del grup Incorpora Girona.

L'article explica petites històries d'èxit enmig de la crisi, històries com tantes altres de perseverança, històries personals i, afortunadament, transferibles! 

I és precisament aquí on rau, malgrat tot, el bri d'esperança, en la transferibilitat d'aquestes històries, en la capacitat de la "tribu Incorpora" de seguir treballant per cercar oportunitats per tal que d'altres persones puguin, efectivament, treballar!

No m'atreveixo a aventurar com serà el 2021, més enllà de la certesa que seguirà essent incert, i de la seguretat que, com aquest any, les entitats Incorpora Girona aquí seguirem, donant suport i servei a les empreses, i acompanyant a les persones...

Bones Festes!

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada