dijous, 31 de desembre del 2020

2020, l'any de la mascareta!


Vaig començar l'any 2020 amb el propòsit de no fer-me'n cap, i sense saber-ho, ni tan sols sospitar-ho, va ser una bona decisió, veient com, a mitjans de març, l'any i la vida ens canviava de forma inesperada, afegint-hi una gran dosi d'incertesa, fins i tot de temor...

A partir d'aleshores les nostres vides s'han transformat, i possiblement la prova més evident de fins a quin punt ho ha fet ha estat la mascareta!

La mascareta ha entrat a les nostres vides palplantada al bell mig de la nostra cara, tapant-nos preventivament el nas i la boca d'aquest virus tant invisible com mortífer!

Peça imprescindible, ara per ara i sembla que per molts mesos més, per a sortir al carrer, espero que la mascareta no hagi vingut per a quedar-se, que per mi i les meves ulleres son tot un suplici!

La mascareta, juntament amb la distància i el gel hidroalcohòlic per les mans, són el peatge que hem de pagar per a seguir socialitzant-nos mínimament, vés quin remei...

L'esperança és que la vacuna ens permeti vèncer el virus, i si al 2020 el Coronavirus ens ha guanyat per golejada, el desig és que al 2021 ens hi puguem tornar!

El 2020 ha estat, entre d'altres, l'any de la mascareta, i per més que tinc ganes de perdre-la de vista, em sembla que ens seguirà acompanyant, i protegint, al llarg del 2021! 

Jo seguiré, doncs, irremeiablement amb les ulleres entelades!

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada