dimecres, 2 de setembre del 2020

Messi se'n va...


Messi se'n va, Messi està marxant, i és evident que el seu no és el comiat ideal, sospito que tampoc el desitjat pel Barça, ni per ell mateix...

Sap greu que el millor jugador del Barça, del món i de la història marxi del club d'aquesta manera, escenificant un conflicte d'interessos econòmics inevitable, doncs tot plegat s'ha precipitat per una temporada nefasta i un horitzó no massa esperançador.

Aquesta temporada, però, només ha estat la gota que ha fet vessar un got que s'ha anat omplint aquestes darreres quatre temporades, fracàs rere fracàs des del 2015, des que el Barça no aixeca l'orelluda ni llueix com ho feia abans.

I sí, Leo Messi també és responsable d'aquesta davallada, per més que en moltes ocasions hagi sostingut esportivament l'equip, i suposo que ell mateix n'és conscient... Potser també per això vol marxar.

Perquè és evident que Messi vol marxar del Barça, que ja no hi està a gust, ni còmode; i si no vol ser-hi, és millor que marxi. A mi em sap greu que marxi, i més d'aquesta manera, però més greu em sabria que es quedés a despit; aleshores, segurament, restaria més, esportivament i social, que sumaria.

I si ha de marxar, i d'aquesta manera, enemistat amb la directiva, que no el club, que ell no hi perdi, i el club tampoc. Entenc que d'entrada cal fixar les posicions i enrocar-les, però tard o d'hora serà necessari un acord de traspàs que permeti a Messi alliberar-se del Barça, i al Barça omplir un xic la caixa amb un jugador que li ha donat un rendiment altíssim, esportivament i econòmica, possiblement el que més.

Messi se'n va, Messi està marxant, i si el Barça és més que un club i Messi el millor jugador del món, possiblement també de la història, acceptant que la seva sortida ja no serà modèlica, com a mínim tothom hauria de treballar perquè no fos vergonyosa, per cap de les dues parts.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada