dimarts, 7 de gener del 2020

Mudar la pell

Imatge de aixklusiv a Pixabay
El calendari posa cert ordre a les nostres vides, tot i que a vegades les constreny innecessàriament, sobretot quan algunes dates esdevenen límit!

Els anys es succeeixen fent-nos creure que el cicle es repeteix, però sabem que no és del tot així, ja que no hi ha riu pel que la mateixa aigua hi baixi dues vegades...

Tot i això el calendari, capriciós, marca el temps de la nostra vida com el metrònom el de la música, i ens diu que el principi d'any és un bon moment, sinó el millor, per començar moltes coses, sobretot aquelles que no es mouen per cursos, o per temporades: un any comptable, un any fiscal, uns objectius a assolir, uns (des)propòsits, un conveni... un nou contracte laboral!

Aquest ha estat el meu cas; no he canviat de feina, ni de tasques ni de responsabilitats; ni tan sols de lloc de treball, vull dir lloc físic, taula i cadira... Però des de l'u de gener d'enguany s'ha produït un canvi que, tot i ser pràcticament imperceptible per a la majoria de les persones, fins i tot companyes i companys de feina, per mi ha representat un canvi molt significatiu...

Quasi vint-i-cinc anys després, el meu contracte laboral ja no és de la Fundació Plataforma Educativa, sinó que des de l'u de gener és de la Fundació Gentis, també de la xarxa d'entitats de Plataforma Educativa, i tot i que, insisteixo, la meva feina és i serà la mateixa, no he pogut ni puc evitar patir un cert dol per deixar aquesta vinculació laboral tant longeva, de més de mitja vida!

Suposo que deu ser com mudar la pell...

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada