dilluns, 6 de gener del 2020

El carbó d'avui


No sé si els Reis d'Orient segueixen repartint carbó als qui, poc o molt, no han fet bondat, que en general som totes i tots, i en particular cada un de nosaltres tenim les nostres pròpies preferències... Aquí i allà, arreu, la llista va per barris!

Carbó no del de veritat, que el de debò és un bon regal per a brases i barbacoes, sinó aquell de sucre que ens ennegreix les dents i que ens dispara el nivell de glucosa a la sang més enllà del que fins ara ho han fet els torrons, polvorons i tortells de Nadal i Reis...

No sé si d'aquest carbó de sucre també n'hi ha d'estèvia o d'edulcorants químics, potser menys calòrics però alhora qui sap si tant o més nocius, però el que sé és que si aquest perillós producte ha anat desapareixent de les cagades del Tió de Nadal i dels regals que deixen els Reis d'Orient amb nocturnitat, al mateix temps d'aquest descens ha augmentat el carbó repartit generosament a Twitter.

El carbó d'avui el reparteix a tort i a dret l'ocellet blau, el reparteix avui, diada de Reis, i cada dia, sense treva per encàrrec de "haters" i "trolls", i fins i tot algunes vegades amb justícia! 

Ens repartim carbó i fins i tot llenya, sobretot la dels arbres caiguts... 

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada