dimecres, 1 de gener del 2020

El propòsit


No puc deixar de fumar perquè no he començat mai... I d'exercici ja en faig, altra cosa és que es noti! Això sí, podria (re)aprendre a parlar anglès (el meu, macarrònic és poc!) i sempre, per poc o molt que llegim, podríem llegir més.

No sé si cada any hi ha un propòsit que ens espera, però sí que sé que sempre hi ha quelcom de nosaltres que mereix millorar, i donar-li forma de propòsit algunes vegades ajuda, potser d'altres, veient la quantitat que es queden en això (bons propòsits), és evident que no!

Cada principi d'any sembla una nova oportunitat que ens donem per a millorar, i si és així és perquè, d'alguna o altra manera, a finals d'any ens hem perdonat, si no ho havíem fet abans, el que en aquell any segur que no hem assolit...

Els bons propòsits, però, no sempre coincideixen amb el tomb de l'any, però generalment sí amb el principi de quelcom: d'una nova etapa, d'una nova dècada, d'una nova vida...

Ens reinventem, o creiem fer-ho, per seguir-nos reconeixent cada dia davant el mirall, fins i tot quan decidim engegar a dida els propòsits per l'any que estrenem cansats, en un acte de sinceritat, d'enganyar-nos a nosaltres mateixos.

Al capdavall, no fer-se un propòsit també és un propòsit... possiblement el més sensat de tots!

Bona entrada d'any, feliç 2020!

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada