dimarts, 8 de maig del 2018

No m'agrada parlar dels àrbitres!


Està científicament provat, l'expressió "no m'agrada parlar dels àrbitres" té paradoxalment el mateix efecte invers que la de "seré breu".

Quan un orador diu que serà breu no només cau en la pròpia contradicció perdent el temps dient-ho, sinó que des del primer moment menteix, es menteix a sí mateix i menteix al sofert públic que l'escolta i que, quan senten la maleïda expressió, ja es prepara físicament i mental per escoltar (suportar) el parlament que serà de tot menys breu.

"No m'agrada parlar dels àrbitres" és la manera més descarada d'anunciar que, atenció, ara parlaré dels àrbitres encara que no (us) ho sembli, un anunci semblant, tot i aparentment més sibil·lí, al de l'expressió "jo no sóc racista però..."; la negació esdevinguda indissimulat propòsit.

A Barça i Real Madrid no els agrada parlar dels àrbitres, que això ja ho fan els equips petits, i en parlen tantes vegades com vegades pronuncien aquesta mentida que ni ells es creuen, com si es disculpessin per pidolar, que més trist és robar!

Real Madrid i Barça diuen que no parlen dels àrbitres i fa tres dies que no paren de fer-ho, doncs és de l'àrbitre i de la seva actuació arbitral del darrer derby del que més es parla i parlen ambdós clubs. I sort que teòricament no s'hi jugaven res... o res més que l'orgull, que en ambdós casos, títols a banda, és molt!

Em cansa la gent que diu una cosa per, precisament, fer la contrària, em cansa la gent que diu ser breu i s'allarga, em cansa la gent que diu no ser racista i te la deixa anar pel boc gros, com si l'afirmació (negació en aquest cas) anterior l'absolgués, em cansa la gent que diu que no els agrada parlar dels àrbitres, fins i tot que diuen que no en parlen i no poden deixar de fer-ho, com si la resta fóssim imbècils!

Si vols ser breu no ho diguis, sigues-ho; si dius que no ets racista menja't el comentari o estalvia't la inútil disculpa introductòria, si no t'agrada parlar dels àrbitres no ho facis i aprèn a callar.

Seré breu: no m'agrada parlar dels àrbitres!

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada