dijous, 24 de maig del 2018

No Pedro, el president Torra no és racista!


Amb un Mariano Rajoy governant (?) i un Albert Rivera trepitjant-li els talons, quan no avançant-lo descaradament per la dreta, Pedro Sànchez, com la Raquel, busca el seu lloc.

Amb un Mariano Rajoy còmode amb el 155 (malgrat el PNB i el seu condicionat suport als pressupostos) i un Albert Rivera més que motivat pel 155 (i amb ganes que esdevingui perenne), Pedro Sànchez intenta desesperadament que el PSOE no passi inadvertit, no es torni, com ell, invisible.

Què t'ha passat Pedro? En quin moment vas passar de voler ser l'abanderat del diàleg entre Catalunya i Espanya per intentar ser, ara i aquí, la còpia dolenta d'Albert Rivera insultant el president Torra? I aquesta terrible (vergonyosa i vergonyant) metamorfosi per a què? Per un grapat de vots?

Deu ser que a la vintena vegada que titlles de supremacista al president Torra ja et surt automàticament i de natural titllar-lo de racista, així tan alegrement.

D'acord que Torra ha anat col·leccionant articles i piulades desafortunades, fins i tot si vols perilloses, però no racistes. Sincerament, Pedro, no crec que el president Torra, ni tan sols el Joaquim Torra abans que president, sigui un racista!

La paraula és massa gruixuda per utilitzar-la tan gratuïtament, la paraula més que un simple adjectiu sembla, en aquest cas, un immerescut insult.

No es tracta de minimitzar ni relativitzar el que ha dit, que s'entén que és en part el que pensa; també a mi m'ofenen algunes de les seves paraules i piulades dedicades als espanyols en general i als socialistes en particular; tampoc es tracta de magnificar-les doncs van ser escrites per qui aleshores no sabia que seria president, pel que no les va dir un president...

Entenc les urgències electorals i que el Partit Popular i Ciudadanos en relació a Catalunya tendeixen més a tibar la corda que a destensar-la; quina llàstima que ara, Pedro, vulguis estirar-la més que ningú!

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada