divendres, 12 de juny del 2009

II Premis Incorpora: les 4 empreses premiades

Representants de l'Obra Social "la Caixa" i de les emrpeses premiades, al CaixaForum de Barcelona. Foto: Obra Social "la Caixa"

Un any més, i aquest ja és el segon, l'Obra Social "la Caixa" ha lliurat els Premis Incorpora a les empreses més destacades vinculades a aquest programa d'inserció laboral.

Com en l'edició de l'any passat els Premis Incorpora tenen quatre categories: petita empresa, mitjana empresa, gran empresa i treball en xarxa, essent aquesta darrera categoria la que reconeix les emrpeses que treballen amb més d'un grup Incorpora. Les empreses guardonades han estat:

Petita empresa: Ventana (Venta y Transformación de Aluminios)



Mitjana empresa: Limpiezas Saramar



Gran empresa: Clece



Treball en xarxa: Decathlon



El lliurement de premis es va fer aquest dijous 11 de juny a l'auditori del CaixaFòrum de Barcelona; en el marc dels Premis Incorpora al CaixaForum ens vam reunir empreses i entitats del programa Incorpora d'¡arreu de l'estat, participant a més a la resta d'actes programats durant la jornada d'entrega dels premis: una conferència a càrrec d'Amadeu Petitbó i a la tarda dues taules rodones, la primera obre "Nous jaciments d'ocupació" i la segona sobre els "Models d'inclusió laboral de persones amb trastorn mental a Espanya". El cert és que al llarg de la jornada es van dir i explkicar algunes coses molt interessants; de fet les conferències estaran disponibles on-line més endavant al web de l'Obra Social "la Caixa"; miraré de volcar, més endavant, alguna de les notes (no massa, em vaig dedicar més a escoltar que a escriure) que vaig prendre...

Felicitats a les empreses premiades, també a les empreses que van rebre un accèssit (no disposo, encara, del llistat) i a les més de 200 empreses que es van presentara sl premis, doncs són elles, les emrpeses vinculadses al programa Incorpora, les que ens permeten a les entitats que hi treballem la inserció laboral de les persones que atenem dia a dia...
---------------------
pd: sobre els premis Incorpora també he escrit:

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada