divendres, 12 de juny del 2009

Tècniques de venda aplicades a la inserció laboral

La majoria de professionals que ens dediquem a la inserció laboral de col·lectius vulnerables que tenen un difícil accés al mercat laboral provenim del món social i sovint tendim a centrar la nostra acció emfatitzant molt l'atenció a les persones, acció d'altra banda necessària i important. Però tan o més important que aquesta atenció a les persones usuàries, és l'atenció i el servei que nosaltres podem prestar, i de fet prestem, a les empreses, pel què és imprescindible que nosaltres, els qui ens dediquem a la inserció laboral, poguem disposar d'eines i recursos, també aptituds, per desenvolupar d'una manera eficient i professional la nostra tasca de prospecció empresarial i el nostre apropament a l'empresa. L'empresa, de fet, és el nostre client, és qui ens permetrà, a través de les seves ofertes i la nostra interdediació laboral, la inserció laboral de les persones que atenem.


Sense deixar de banda el nostre vessant social, cada vegada més els professionals que treballem en la inserció laboral necessitem reforçar la nostra formació des d'uns perspectiva empresarial, no només per conèixer i comprendre millor el món de l'empresa i el seu propi adn, sinó també per enriquir-nos amb tot allò de bó i positiu que tenen, que és molt.


És amb aquesta voluntat que en el marc del programa Incorpora, l'Observatori de l'Economia Solidària s'organitza aquesta conferència a Girona, que el passat 7 de maig es va fer, amb èxit de públic i una valoració molt positiva, a Barcelona. És una conferència gratuïta i oberta a tothom.


El Programa INCORPORA de la Fundació Obra Social "la Caixa" i l'Observatori de l'Economia Solidària us conviden el dimecres dia 17 de juny de 2009 a les 12h, a la Sala de Graus de la Facultat Ciències Econòmiques i Empresarials de la Universitat de Girona (Campus de Montilivi s/n), a la Conferència "Tècniques de venda aplicades a la Inserció Laboral" impartida per Tania Escala, consultora senior especialista en formació, comunicació, marketing i vendes.

Incripció gratuïta. Places limitades.

S'ha de fer la inscripció al Campus Incorpora (
http://campus.incorpora.org/).
Per a més informació:
info@incorpora.org o T. 93 514 78 92.


Podeu fer-ne, si voleu, difusió entre les persones i entitats que considereu que els pot ser d'interès.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada