divendres, 19 de juny del 2009

2009, el quart any d’Incorpora Girona

Article que he publicat, com a coordinador d'Incorpora Girona, al número 9 de la revista Empresarial Girona que publica l'AjEG.

El programa Incorpora, de l’Obra Social Fundació “la Caixa”, té per objectiu la inserció laboral de persones amb especials dificultats d’accedir al mercat laboral. Aquest programa es desenvolupa a Girona a través del grup Incorpora Girona, format per dotze entitats socials arrelades a les nostres comarques: Fundació Altem, Fundació Astres, Fundació Àstrid 21, Càritas Diocesana, Creu Roja, Fundació Drissa, Suara Cooperativa, Cooperativa La Fageda, Fundació MAP, Associació Mifas, Fundació Oscobe, Fundació Plataforma Educativa. Aquest any 2009 complim el quart any d’implantació del programa a les nostres comarques.

Des del programa Incorpora, però, no som aliens a la difícil situació de crisi econòmica les conseqüències de la qual sofreixen també les empreses de les nostres comarques. Som conscients que aquest any possiblement no incrementarà la necessitat de contractació de les empreses, però malgrat aquestes difícils circumstàncies, pensem que continua essent imprescindible la tasca d’intermediació entre les entitats socials i les empreses del programa Incorpora per enfortir i potenciar la cooperació entre elles, vetllant per seguir donant resposta a les necessitats de les empreses, en assessorament, en la presentació de persones candidates, garantint un seguiment professional post contractació i oferint, també, la resta de productes i serveis de les entitats que formem el grup Incorpora Girona.

Roger Casero Gumbau
Coordinador Incorpora Girona

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada