divendres, 26 de juny del 2009

Ha mort Michael Jackson, el rei del pop


Després d'una certa confusió als mitjans de comunicació, aquesta passada mitjanit, s'ha confirmat la mort de Michael Jackson.

No he estat mai fan de Michael Jackson, a casa no tinc cap dels seus discs... però reconec que, més enllà de lamentables episodis de la seva vida (operacions i pressumpta pedofília), és un dels grans artistes musicals de les darreres dècades, tot un referent musicalment i estèticament... Amb ell em passa com amb la Madonna: no tinc res seu però algunes de les seves cançons m'agraden.

michael jackson - billie jean(en aquest enllaç podeu veure el vídeoclip d'aquesta cançó, no incrustable)

Com amb molta gent de la meva generació, Michael Jackson va entrar a la meva vida amb una cançó i, sobretot, vídeoclip que, ho reconec, al principi em feia certa por (aleshores, a l'any 1982 jo tenia entre 7 i 8 anys, i molta més inocència que ara...). Potser per això, per aquesta mena de basarda era un vídeoclip que enganxava i que esperaves veure de nou a la tele...

A aquella edat, als anys '80, el Lego era una de les meves passions i a casa amb el meu germà hi jugàvem tot sovint... potser de fer-se així el vídeoclip no m'hagués impressionat tant... tot i que cal reconèixer que aquesta versió és genial!

Lego Thriller(en aquest enllaç podeu veure el vídeoclip original sencer, tampoc incrustable)

És curiós, però, tal i com he comentat al Facebook, com més blanc es tornava Michael Jackson, menys m'agradava... si és que m'ha agradat mai...

------------------------------------

pd: és curiós el joc de paraules de mitjans de comunicació del grup Prisa: a El País titulen De niño prodigio a rey del pop i a la Cadena Ser titulen, seguint la cronologia inevitable, Jackson, de rey del pop a sospechoso de pedofilia...

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada