dimecres, 10 de juny del 2009

Carmina Burana en directe i on-line

Aquesta és la informació que he rebut per mail d'una bona iniciativa de l'Obra Social "la Caixa":

Carmina Burana, el concert participatiu de l'estiu

El primer concert de Barcelona es podrà seguir en directe, des de l'Auditori, al web de l'Obra Social.

Després de l'èxit del programa Concerts participatius de l'Obra Social ''la Caixa'' i la bona acollida de la primera convocatòria de Carmina Burana a Barcelona, la Fundació ''la Caixa'' ofereix dos Carmina burana participatius a Barcelona (11 i 12 de juny) i, per primera vegada, dos més a Madrid (12 i 13 de juny).

Participaran en el concert l'Orquestra Simfònica de Barcelona i Nacional de Catalunya, la Polifònica de Puig-reig, el Cor Infantil de l'Orfeó Català, els solistes vocals Jessica Pratt, Alun Rhys Jenkins i Leigh Melrose, i les corals Cantiga i Càrmina. En total, més de 570 cantaires sota la batuta del prestigiós director italià Carlo Rizzi.

Amb la finalitat de fer extensiva aquesta activitat al màxim nombre de persones, l'Obra Social farà possible que l'esdeveniment es pugui seguir virtualment des de milers de llars, mitjançant la retransmissió del primer concert de Carmina Burana de Barcelona en directe a través del web (http://www.lacaixa.es/obrasocial), el dijous 11 de juny a partir de les 21.00 h. Durant la setmana posterior a la retransmissió, el concert es podrà veure en diferit a través del mateix web.

No et perdis l'esdeveniment on-line de l'estiu!

De fet la retransmissió en directe d'esdeveniments a la xarxa hauria d'estar més extesa, optimitzant així els esforços realitzats i ampliant també la seva audiència i repercussió...

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada