dimecres, 24 de juny del 2009

Emotiu i refrescant fi de curs al CEIP Montserrat

La Clàudia, la meva filla gran, de 9 anys, fent jocs de mans i cantant al pati de l'escola.

El darrer dia d'escola sempre és molt especial; és un dia esperat amb impaciència perquè, més enllà de ser el darrer, a l'escola es fan coses diferents, activitats diferents i, els qui es queden al menjador també solen menjar quelcom especial (pizza, refrescos i gelat de postres, per exemple).

Al CEIP Montserrat de Sarrià de Ter, com a totes les escoles, el darrer dia d'escola és especialment emotiu pels alumnes de 6è de primària, doncs després de molts anys i vivències (també aprenentatges) deixen l'escola per, passat l'estiu, començar una nova etapa: l'institut... Dies enrere vaig tenir l'ocasió d'anar a les dues a les de 6è del CEIP Montserrat i, acabada l'activitat que hi vaig anar a fer (explicar contes), els hi vaig desitjar un bon estiu i inici del proper curs (inici d'una nova aventura) a l'institut, recordant-los que el pas que ells faran jo el vaig viure 21 estius enrere, però que el recordo encara avui com un gran estiu... Seguint part de la història que els havia explicat (la història d'una motxilla basca, que un altre dia explicaré) els hi vaig desitjar un bon viatge!.

El darrer dia d'escola els i les alumnes de 6è de primària del CEIP Montserrat van ser els principals protagonistes i, com es mereixein, se'ls va fer un emotiu comiat; després de cantar el popular Boig per tu van rebre una banda commemorativa (símbol de la graduació) per part de les seves tutores i un obsequi per part de l'AMPA del CEIP Montserrat; després ens van obsequiar amb una coreografia de funky...

Aquest és el vídeo ditat per la pròpia escola del recull d'imatges de l'emotiu comiat dels i les alumnes de 6è del CEIP Montserrat:



Però el darrer dia d'escola va ser sobretot, per grans i petits, un dia molt refrescant!. Els i les mestres van programar, després de l'hora del pati, una sèrie de jocs d'aigua als patis de l'escola, que també han recollit en imatges en aquest vídeo:



El darrer dia d'escola sempre és un dia molt especial i és, sens dubte, el millor dia per començar les esperades vacances d'estiu... els 82 dies de vacances escolars.
----------------------------------

pd: passat l'estiu, el proper 14 de setembre d'enguany, l'escola tornarà a obrir les seves portes als i les alumnes i, en el cas del CEIP Montserrat, s'hi estrenarà la meva filla petita, l'Abril de 3 anys, que a finals de mes s'acomiadarà de l'Escola Bressol Municipal Confetti després d'haver-hi anat els tres darrers cursos (nadons, P1 i P2). Les meves tres filles coincidiran juntes a l'escola durant dos cursos (la Clàudia el proper farà 5è i la Irina 2n).

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada