dissabte, 8 d’octubre del 2022

Minuts Musicals localitzats a Nova York


Diuen que és la ciutat que no dorm i jo no tinc clar que algun dia hi dormi... Tampoc em treu gaire la son, tot i que Nova York és a la llista de destins que algun dia m'agradaria conquerir: si algun dia hi vaig, perfecte; i si no, què hi farem no es pot fer tot!

Són molts els retrats artístics de Nova York, des de les pel·lícules de Woody Allen a les cançons de Lou Reed, sobretot amb el majestuós disc "New York", en la que hi trobem la magnífica "Dirty Blvd".

És clar que Nova York, musicalment parlant, sobretot és "New York, New York" amb la veu de Frank Sinatra, tot i que qui la va cantar primer va ser Liza Minnelli per a la pel·lícula homònima del novaiorquès Martin Scorsese protagonitzada per l'actriu i cantant i pel també actor novaiorquès Robert de Niro.

Mentre no em desperti a la ciutat que no dorm, l'escolto...Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada