dimecres, 26 d’octubre del 2022

Fe no és esperar


Fe no és esperar que el Viktoria Pilsen avui guanyi l'Inter.
Sorprèn que avui, per pocs que siguin, encara hi hagi qui confia que el Barça mantindrà les seves minses opcions matemàtiques de seguir endavant a la Lliga de Campions, que el fluix Viktoria Pilsen serà capaç de treure com a mínim un empat contra el l'Inter a l'Estadi Giuseppe Meazza i, per reblar el clau, el Barça guanyarà el Bayern de Munic!

Les matemàtiques diuen que el Viktoria Pilsen té un 4% de probabilitats de guanyar el partit i un 10% d'empatar-lo; la fe mou muntanyes, veurem si també belluga aquesta carambola, que si l'Inter no guanya la probabilitat que el Barça guanyi el Bayern és del 42%...

El millor d'avui, però, és que el Barça jugarà el seu partit sabent si té opcions de seguir lluitant per classificar-se per a la següent ronda o si, fatalment, ja ha quedat desbancat de la Lliga de Campions i novament haurà de conformar-se jugant l'Eupora League...

És clar que en el cas dels culers fe no és esperar que el Viktoria Pilsen guanyi l'Inter, fe era esperar que el Barça guanyés als italians, com a mínim, al Camp Nou. Que avui el Viktoria Pilsen, a aquestes alçades de la pel·lícula, li resolgui la vida al Barça no és una qüestió de fe sinó de desesperació, i molts culers ja fa dies que han optat per l'acceptació, per la resignació si voleu, que si bé la millora de l'equip és notable, a Europa encara no dóna la talla, no és prou competitiu.

Si, com cantava Lluís Llach, la "fe és penosa lluita per l'avui i pel demà", avui el Barça ha de poder competir bé contra en Bayern i si és possible guanyar, i demà seguir lluitant per la Lliga, si és possible, fins al final.

Competir i intentar guanyar el Bayern tant si el Viktoria Pilsen fa el miracle com si no; el drama seria que els txecs fessin la feina al Barça, i el Barça no fes la pròpia! Aquesta és una por que, encara avui, rosega per dins l'esperit de molts culers, patidors de mena que sempre temen el pitjor!

En fi, recordem que Llach també cantava que "la fe no és viure d'un record passat..."

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada