divendres, 17 de desembre del 2021

Les cites dels llibres. "Liderar en femenino", de Txell Costa


Fa uns anys, i per un breu període de temps, les vides laborals de la Txell Costa i la meva es van creuar a la meva entitat. Jo en aquella època portava algunes coses de comunicació i ella, que aleshores ja era una experta en comunicació, vessava talent per tots costats.

Encara no entenc perquè no la vam saber (poder?, voler?) retenir, i recordo que em va saber molt greu que marxés, potser perquè amb ella albirava la possibilitat de fer un salt qualitatiu en l'incipient estratègia de comunicació de l'entitat a les xarxes socials, una aspiració que en el meu cas es va quedar, només, en desig...

És clar que veient el que va venir després, veient tot el camí que ha fet com a professional i com a emprenedora amb treball, esforç i dedicació, retenir-la hauria estat missió impossible!

Després del celebrat "Working Happy" (Viena Edicions, 2015), llibre a mode de guia pràctica per a emprendre, Txell Costa va publicar "Liderar en femenino" (Paidós, 2019), en el que aborda el lideratge des d'una perspectiva molt inclusiva i, al contrari del que podria semblar pel títol, i tal i com adverteix a continuació, és per a dones i homes!

El llibre es divideix en cinc capítols i a l'inici de cada capítol hi ha una cita; aquesta és la del segon:
"Ni tan sols un mirall et mostrarà a tu mateix si no vols veure." Roger Zelazny
La Txell Costa, comunicadora experta en emprenedoria, és com una bombeta que, com la d'un far, guia als i les que naveguen per l'oceà de l'emprenedoria. La bombeta és menuda, la seva llum és intensa!

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada