dilluns, 22 de novembre del 2021

Xavi: segon partit, primera final


Entrenador nou, victòria segura!
Xavi va fer bona la dita i, tot i patir, es va estrenar a la banqueta del Barça amb una ajustada victòria per la mínima contra un combatiu Espanyol.

Qui sap si, amb Koeman, el Barça hagués acabat cedint l'empat o fins i tot la victòria; ara Koeman ja és història, ara Koeman ja és igual i amb l'arribada de Xavi el Barça, en general, s'ha revitalitzat a nivell anímic i caldrà veure si també reviscola a nivell futbolístic.

Al derbi contra l'Espanyol el Barça de Xavi ja va començar a mostrar, de forma incipient, segell propi, tot i que la millor notícia va ser la victòria, no només pels tres punts, vitals per no despenjar-se de la lluita per entrar a Europa, també perquè en el seu segon partit, Xavi tindrà la seva primera final!

Aquesta és l'herència enverinada que rep Xavi, un partit de la Champions League que pot deixar el Barça fora de combat a Europa a les primeres de canvi.

Els canvis de rutina, hàbits i normes que ha introduït Xavi al vestidor haurien de donar fruits a nivell d'actitud i de compromís, i és d'esperar que, més aviat que tard, els jugadors vagin assimilant els canvis tàctics que Xavi ja ha començat a fer.

Demà dimarts, contra el Benfica portuguès, pràcticament només val la victòria, i tot el que no sigui guanyar serà, més que de Xavi, una derrota dels jugadors. Demà ja no tenen a Koeman com a boc expiatori, i Xavi no pot fer-se responsable de la possible prematura eliminació; com a molt, només, de no haver pogut guanyar el partit.

Segon partit, primera final per a Xavi. Espero que, com contra l'Espanyol, tingui tants encerts com sort...

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada