dijous, 5 de desembre del 2019

La Mentoria Social del programa Incorpora, al "Món laboral"

Imatge de John Hain a Pixabay
Diu el diccionari que un mentor, o mentora, és una "persona que fa de conseller o de guia d'algú".

De la definició m'agrada especialment el concepte de guia, de persona que acompanya, i que ho fa just al costat, ni un pas endavant, ni un pas enrere...

Al programa Incorpora estem cercant persones voluntàries que vulguin i puguin ser mentors o mentores, i en aquest cas l'"algú" són joves atesos pel programa Incorpora Jove, una línia específica que els ofereix suport i recursos en el procés d'emancipació dels joves, centrant-se en el retorn educatiu i la formació i inserció laboral.

Aquest projecte de Mentoria Social del programa Incorpora es troba actualment en la fase de captació i selecció de les persones voluntàries per a ser mentors i mentores, i es preveu que l'activitat s'iniciï a partir del mes de gener de 2020.

D'aquest projecte de Mentoria Social en vam parlar a l'espai  Món laboral de Ràdio Sarrià amb l'Anna Güell, gerent d'Ecosol, coordinadora de projectes del Clúster Èxit i responsable del Punt Incorpora Jove Girona.

En l'entrevista l'Anna Güell ens va explicar breument els objectius d'aquest projecte de Mentoria Social, el perfil de les persones voluntàries que s'estan cercant i seleccionant i les passes que han de fer les persones interessades per participar-hi!

Si hi teniu interès, escolteu l'entrevista i preneu nota! I escolteu-la també si només us mou la curiositat...


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada