dilluns, 9 de desembre del 2019

El "Món laboral", en suspensió temporal

Imatge de Samuel Morazan a Pixabay
Aquests dies no deixo de donar voltes a la situació, certament estranya o com a mínim enrarida, que viu l'emissora, Ràdio Sarrià.

I em permetreu que per més que vingui al cas, no hi entri ni ara ni aquí, doncs seria una imprudència imperdonable per part meva, a banda d'innecessària, doncs entre d'altres coses no em correspon a mi entrar-hi, ja que en relació a l'emissora només sóc un simple col·laborador.

És evident, doncs, que jo, com a col·laborador, no vull entrar en conflicte amb ningú, i que vull seguir col·laborant amb la ràdio, doncs al final l'emissora sempre està per sobre de qualsevol persona, de qualsevol direcció, de qualsevol regidor o de qualsevol govern municipal. Hi ha un conflicte i espero que més d'hora que tard es resolgui, en benefici de tothom.

Malgrat tot no puc evitar sentir una certa incomoditat, també sorpresa i perplexitat, per tot plegat i és per això que, a l'espera que s'esclareixi una mica més el panorama i els fets, he preferit per uns dies prendre distància i suspendre temporalment la meva col·laboració a Ràdio Sarrià amb l'espai "Món laboral", iniciat amb il·lusió tot just aquesta temporada.

La incomoditat ve perquè, coneixedor del conflicte intern, no puc seguir col·laborant com si res hagués passat... Ja sé que aquesta és una qüestió molt personal, i a mi personalment la qüestió no em deixa prou indiferent com per fer com si res...

Confio que en qüestió de dies s'hagi estabilitzat (ja no dic resolt!) la situació, o si més no aclarit una mica més; en tot cas la setmana passada vaig demanar aquest temps de distància a l'emissora, amb qui la meva col·laboració, intermitent, es remunta quasi vint anys enrere...

Espero que comprendreu la meva decisió i us demano disculpes per avançat, a l'emissora i a la seva audiència, per les molèsties o inconvenients que aquesta decisió pugui generar; i sobretot espero, també més aviat que tard, aixecar definitivament aquesta suspensió temporal de l'espai "Món laboral" i tornar a estar en antena!

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada