dimarts, 24 de desembre del 2019

El millor regal de Nadal?


Espectacular! Així va ser l'espectacle que el Cor Geriona ens va oferir en el seu tradicional concert de Nadal, acompanyades per l'ocasió, enguany, per la Girona Banda Band.

El concert va ser espectacular o, si més no, així és com el vaig viure: emocionant, emotiu, vibrant... espectacular! I no és que m'esperés menys, doncs no m'esperava res en concret, però des del principi em va sorprendre la potència musical que omplia l'escenari de l'Auditori de Girona.

El repertori, clàssics de la factoria Disney, possiblement era el de menys, doncs el que a mi, i sospito que a tot el públic assistent que omplia fins a la bandera la Sala Montsalvatge (la sala gran, perquè ens entenguem...), ens va emocionar va ser el desplegament musical, vocal i escènic de cantants tan joves, i de músics amateurs!

Dies abans van estrenar aquest espectacle a Roses, i aquest proper divendres 27 de desembre el representaran de nou al Teatre El Jardí de Figueres, pel que si no l'heu vist teniu una oportunitat única, qui sap si la darrera, de veure i escoltar junts el Cor Geriona i la Girona Banda Band!

A més l'actuació d'aquest divendres té també un rerefons solidari, doncs aquest concert, que té un preu molt popular, serà a benefici de XaropClown!

Hi ha millor regal de Nadal que aquest concert musical familiar i solidari? No sé si és el millor regal de Nadal possible, però si el regaleu, o us el regaleu, us encantarà i el gaudireu!

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada