dissabte, 28 de desembre del 2019

Minuts Musicals d'amor (?) amb "Boig per tu"

Imagen de Pezibear en Pixabay

A mitjans dels anys vuitanta, abans de protagonitzar la primera d eles pel·lícules de "La jungla de cristal" Bruce Willis era sobretot una cara televisiva coneguda per la sèrie "Luz de luna",  en la que formava, juntament amb l'actriu Cybill Shepherd, una curiosa parella de detectius.

La sèrie va durar fins a finals dels anys vuitanta i si bé aleshores semblava que la llum de la lluna s'apagaria, l'any 1990 Sau la va recuperar per sempre més, reflexada (que no reflectida) dins la seva copa!

Carles Sabater i Pep Sala (també Joan Capdevila) van composar per a l'eternitat aquesta cançó d'amor dedicada a la lluna, o tal vegada al que la lluna, en l'amor, tantes vegades representa: quelcom que ens encisa i que, alhora, ens és del tot inabastable!

L'amor té molt de llunàtic, no només pel romanticisme (a vegades enfarfegat) que desperta una nit de lluna plena, també, romanticisme a banda, per cíclic i perquè, com el satèl·lit, té també una cara be, una cara fosca, com la que cantaven i a la que es citaven Pink Floyd...

I si atrapar la lluna, per coves que tinguem, és quasi impossible, atrapar la seva llum és tota una quimera, i més tenint present que no té llum prpòpia, sinó que la seva és, precisament, tan sols un reflex...

Natural que hom s'hi torni boig...





I la setmana vinent més Minuts Musicals, però ja no aquests Minuts Musicals d'amor (?)...

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada