dilluns, 29 d’abril del 2019

Avui només poden dir trenta tres...


El Barça ha tornat a lligar la lliga! Amb la d'aquest dissabte ja en són vint-i-sis, vuit de les darreres onze, deu de les darreres quinze! Impressionant!

El domini d'aquests darrers anys del Barça a la lliga és aclaparador, alhora que inqüestionable, i si bé hi ha hagut una accelerada des que Messi juga amb el primer equip (aquesta és la desena lliga de l'astre argentí, i és només a dues d'igualar el rècord de dotze de Gento), el punt d'inflexió es va produir als anys noranta del segle passat, amb les quatre consecutives del "Dream Team" de Johan Cruyff! De fet des d'aleshores (1990/91) el Barça ha guanyat setze de les darreres vint-i-nou lligues, el doble de les que ha guanyat en aquest mateix període el Real Madrid!

"L'extraordinari és que sembli normal", resa l'eslògan del Barça per a celebrar el títol, quan el normal, quan jo era un nen, és que el Barça guanyés una lliga cada deu o onze anys!

Dies enrere l'entrenador del Real Madrid, Zinedine Zidane, va recordar les 33 lligues que al llarg de la seva història ha guanyat el Real Madrid. Qui no es consola és perquè no vol...

És cert que Zidane sobretot volia destacar la superioritat històrica del Real Madrid, també a la lliga, però el propi entrenador blanc sap que, ni tan sols amb les seves tres darreres Champions, el Real Madrid és avui per avui millor que el Barça...

No en va Zidane va plegar per no poder competir i discutir la lliga al Barça, i el seu gran objectiu de la propera temporada és i serà la lliga!

Davant la superioritat actual del Barça a la lliga el Real Madrid de noment només té un argument: dir trenta- tres!

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada