divendres, 26 d’abril del 2019

La frase cèlebre de la setmana, sobre la reflexió...

Photo on Foter.com

A les portes d'unes noves eleccions apareix, just a la vigília i de nou, la qüestionada jornada de reflexió, una jornada que sobretot vol semblar una treva, després de l'àrdua batalla que han lliurat els partits polítics en general, i els seus candidats i candidates en particular.

Aquesta ha estat novament una campanya crispada, no només per l'anòmala situació que hi aporta l'existència de preses i presos polítics i exiliats, també per la irrupció de Vox i de tot el seu argumentari, abraçat en part per una dreta cada vegada més escorada a l'extrem.

Fins que una nova llei electoral dicti el contrari, la realitat és que, ens agradi o no, de moment tenim i disposem d'una jornada de reflexió, i farem bé d'aprofitar-la, tot seguint el consell, en format frase cèlebre, del filòsof i escriptor suís Hermann Hesse: "la pràctica hauria de ser producte de la reflexió, no al contrari".

Si la pràctica és el vot, reflexionem abans de dipositar-lo a l'urna, no sigui que l'endemà de les eleccions haguem de fer el contrari, i més que de reflexió la jornada sigui, de lament i de decepció!

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada