dimecres, 1 de setembre del 2010

Jo, basura espanyolista!


Així deu ser una llista negra al Twitter, no? @rnovoa/basura-espanyolista Imatge: Twitxr Roger Casero

Doncs resulta que sí, que als ulls de Rubèn Novoa jo sóc "basura espanyolista"... doncs per obra i gràcia seva formo part d'una llista que ha creat al seu Twitter amb aquest nom ("basura-espanyolista", per a ser més exactes @rnovoa/basura-espanyolista) i que la subtitula, per aclariment dels presents i visitants, "Espanyols, immigrants, txarnegos".

Assabentat, a través d'un company twitaire, de pertànyer a aquesta llista no vaig poder evitar fer dues piulades al meu Twitter, la segona dirigida especialment a qui ha creat aquesta llista (negra?) i m'hi ha inclòs (de fet som tres):

@RogerCasero Hi ha independentistes que, fent llistes com aquestes @rnovoa/basura-espanyolista, em recorden perquè jo no en sóc

@RogerCasero @rnovoa a la teva llista @rnovoa/basura-espanyolista hi sóc per espanyol, immigrant, txarnego o els tres alhora? Que trist, no!

D'aquesta segona piulada no n'he rebut resposta, encara que tampoc l'espero...

Sí que em va respondre una altra piulada que vaig fer: aquesta és la conversa:

@RogerCasero Així deu ser una llista negra al Twitter, no? @rnovoa/basura-espanyolista - http://fon.gs/vk9ymk

@rnovoa @RogerCasero gent que donba suport a la selecció espanyola; es una llista de desafectes certament

Una llista de desafectes... interessant... i només som 3?.. O érem 3, ja que dies després d'aquesta darrera conversa via Twitter, mantinguda la setmana passada, Rubèn Novoa va eliminar aquesta llista...


Rubèn Novoa és, segons descriu la seva bio al Twitter, candidat a les eleccions primàries de Solidaritat Catalana per Girona (és a dir, vol ser un home important de Laporta), fet que naturalment, com les seves idees, em mereix i em mereixen tot el respecte.


No tinc prou clar, però, si ell considera que jo, que penso de manera diferent, em mereixo també el seu respecte...

Sé que podria deixar-lo de seguir al Twitter, fins i tot que podria bloquejar-lo i que ell no em seguís, però no faré ni una cosa ni l'altra... Jo amb ell no tinc cap problema, sembla que el problema el té ell amb mi...

La paradoxa, però, és que mentre jo, "basura espanyolista", tinc el meu bloc allotjat en un domini .cat (www.rogercasero.cat) ell té la seva pàgina personal (http://novoaiarranz.blogspot.com) i la de candidat de candidat (http://escarranovoa.blogspot.com) sota el domini genèric de blogspot.com (ei, cap problema, jo també li tenia fins fa poc!) I el més curiós del cas, fins i tot  còmic, és que al seu bloc de candidat hi ha publicitat sobre un concurs per una samarreta de "la Roja"!... Per bé que aquesta és una publicitat que ell no pot controlar, ja que l'hi posa el Sr.Google! Però en fi, jo tampoc sóc d'aquells que van mesurant el nivell de catalanitat...Tot plegat molt trist (sí, també un pel còmic!), sobretot perquè a mi sempre m'ha semblat que allò que no faries offline, no s'hauria de fer online... Hi ha a qui li sembla que internet li dóna una certa llicència, una mena de vernís d'impunitat, per fer o dir allò que cara a cara no diria o faria mai...

De fet Rubèn Novoa, que havia estat militant de CDC abans de passar a Solidaritat Catalana, ja va protagonitzar una polèmica per uns suposats insults via Twitter... i així el definien a directe!cat.

Basura-espanyolista... I perquè no deixalla (o brossa)-espanyolista?! Com a mínim, utilitzem la llengua amb correcció!.

--------------------------------------

5 comentaris:

 1. A mí me metió en la lista justo después de decirle que se acababa de pasar siete pueblos pidiendo pena de muerte para Puyol (creo que era Puyol) por celebrar un gol.
  Yo no soy catalana y el fútbol, en esencia, me da igual, aunque siempre he sido del Barça...
  En fin, sin más comentarios, Roger...

  ResponElimina
 2. Sempre hi ha sonats, a una banda i altra, que ens fan sentir bé allà on som. He estat a punt de clicar en el seu link per veure quines altres bestieses diu, però me n'he estat: no s'ho mereix.
  Una abraçada, brossa. Ei! de Joan Brossa, eh?

  ResponElimina
 3. Malhauradament l´ independentisme s´ està transformant en feixisme.
  Què hi farem, amb prou seny comentes tu el tema.

  ResponElimina
 4. Maripuchi, al final el tiempo nos pone cada uno en nuestro sitio... Y el espacio 2.0 no es un espacio de impunidad dónde todo vale...

  Sam, si tu ets marxista per en Groucho, jo sóc brossista per en Joan?

  Josep, no és tot l'independentisme, però n'hi ha de matriu molt excloent i beligerant amb qui pensa diferent, i , com bé dius, és una llàstima! Ara es diu que l'independentisme creix pels extrems i especialment per la dreta... Per mi que creixi per allà on vulgui, però que ho faci amb respecte a les altres opcions.

  ResponElimina
 5. Muy acertado viniendo de un XARNEGO como Rubén "NOVOA ARRANZ" menúdo gilipollas.

  ResponElimina