dissabte, 18 de juny del 2016

Minuts Musicals retrobats amb The Magnetic Fields i "All my little words"


Penseu en una cançó d'amor. És fàcil, n'hi ha tantes que qui més qui menys en té alguna, o algunes, de preferida i a la punta de la llengua a punt de taral·lejar...

L'amor és un dels grans temes recurrents de les cançons i seria difícil trobar un grup o cantant que no en tingués cap! Són moltes, doncs, les cançons d'amor que hi ha, i molts també els discs recopilatoris de cançons d'amor que s'han publicat!

Ara més que discs podem trobar també innumerables llistes de reproducció amb cançons d'amor, quan no ens les fem nosaltres mateixos, com quan abans ens fèiem els cassets amb les cançonetes ideals per als moments especials: "dale al play!"

Fins i tot podem trobar tot un disc sencer d'un grup o cantant amb cançons d'amor; de fet la cançó d'avui pertany a un disc farcit de cançons d'amor, però no un disc normal o un disc doble (allò dels doble elapés!), sinó un disc triple!

"All my little words" és la tercera cançó de les 69 que conté el triple disc "69 Love Songs" que l'any 1999 va publicar el grup de Nova York The Magnetic Fields.

La cançó, que és una delícia, parla d'un amor impossible:
"podria fer-te volar lluny
però mai podria fer que et quedessis.
Vas dir que estaves enamorada de mi
els dos sabem que això és impossible."

Hi ha amors que ni amb paraules, per petites (i boniques) que siguin, però si no serveixen per l'amor, no totes, però sí unes quantes petites paraules poden servir per fer gran una cançó:

"You are a splendid butterfly
It is your wings that make you beautiful
And I could make you fly away
But I could never make you stay"





I la setmana vinent, més retrobaments musicals!

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada