dimarts, 14 de juny del 2016

Marca Piqué, guanya Espanya!

Gerard Piqué amb la seva tradicional celebració, marcant el número 22 amb els dits. Foto: AFP

Gerard Piqué deu ser el futbolista espanyol més xiulat arreu dels camps de futbol espanyols, ja sigui vestit de blaugrana, més comprensible, com enfundat amb "la roja", paradoxal!

El seu catalanisme, sumat a un indissimulat "anti madridisme", el converteixen en l'objectiu de sonores xiulades cada vegada que juga la pilota, en els desplaçaments i fins i tot en entrenaments de la selecció espanyola.

Les xiulades a Gerard Piqué són un símptoma més de la poca comprensió que una part d'Espanya i dels espanyols tenen vers Catalunya i el que representen la cultura i la llengua catalanes; i sí, potser no sé són la majoria dels espanyols, però sí els que més soroll fan, els que més xiulen!

Però cap dels xiulets han fet desistir a Gerard Piqué d'acudir a la selecció espanyola sempre que ha estat convocat; el seu compromís amb "la roja" és indiscutible, mal els pesi als que el xiulen, com va tornar a demostrar i publicar ahir:

Més els deu pesar el gol que Gerard Piqué va marcar ahir, el que va donar la victòria a la selecció espanyola en el seu debut a l'Eurocopa 2016 contra la República Txeca: marca Piqué, guanya Espanya!

En la seva (no?) celebració, dirigint-se a l'afició espanyola mirant-la de fit a fit sense quasi gesticular, Gerard Piqué semblava buscar els xiulets però no, cap aficionat xiulava, que prou feina tenien celebrant el gol d'Espanya, que bé valia per la victòria, malgrat el marqués Piqué!

Segons més tard Gerard Piqué, fidel als seus sentiments, va dedicar el gol a Shakira amb el seu habitual 22... Piqué no deixa indiferent, tampoc quan marca un gol decisiu amb la selecció espanyola!

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada