divendres, 17 de juny del 2016

El vídeo de la setmana: l'alegria dels alumnes de l'Escola Montserrat!


Abans de l'alegria que la setmana vinent tindran els alumnes de sisè de primària de l'Escola Montserrat de Sarrià de Ter per l'inici de les vacances escolars, i sobretot l'emocionant alegria per haver finalitzat una etapa de la seva vida, aquests alumnes n'han compartit una altra d'alegria: l'alegria de guanyar el concurs de vídeos del programa educatiu "Tu pots, Quim" de la Fundació Oncolliga Girona.

Enguany el concurs anava sobre les emocions i l'emoció que van expressar i reflectir al seu vídeo va ser, efectivament, l'alegria!

El programa de la Fundació Oncolliga Girona "Tu pots, Quim" està adreçat als cicles superiors de les escoles de primària i té per objectiu informar sobre la malaltia del càncer, aprendre a gestionar les emocions al voltant d'aquesta malaltia i ajudar a construir valors.

Els alumnes fan aquest treball a partir d'un còmic de l'il·lustrador (i amic) gironí Pau Sureda, el protagonista del qual és en Quim, un nen de dotze anys que pateix càncer i que explica en primera persona la seva experiència.

Les escoles participants en el concurs havien de triar una emoció (entre l'alegria, la tristesa, la por i la ràbia) i expressar aquesta emoció en un vídeo de com a màxim un minut.

Aquesta és l'alegria dels alumnes de sisè de primària de l'Escola Montserrat de Sarrià de Ter! Enhorabona!



Bon divendres!

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada