divendres, 3 de febrer del 2023

Cinquanta, la xifra de la setmana


Amb la victòria contra el Betis d'aquest dimecres, un partit ajornat per la Supercopa d'Espanya, el Barça ha tancat la primera volta de la lliga amb cinquanta punts!

No és la seva millor primera volta però sí de les millors i, sobretot, certifica la millora de joc i resultats respecte les darreres lligues i el confirma, amb el permís del Real Madrid, com un dels ferms candidats al títol.

A la primera volta de 57 punts possibles el Barça només n'ha deixat escapar 7, dos empats (Rayo i Espanyol) i una derrota (Real Madrid), essent la solidesa defensiva (només 7 gols encaixats) una de les millores notables respecte les darreres temporades, a banda naturalment de l'aportació golejadora de Lewandowski.

Superada la decepció per l'eliminació de la Lliga de Campions, el campionat de lliga ha de ser, per mi, la prioritat, sense deixar de competir a la Copa del Rei, amb unes semifinals a doble partit contra en Real Madrid, i a l'Europa League, amb una eliminatòria contra el Manchester United.

Naturalment com més títols millor, però per mi guanyar la lliga ha de ser prioritari, i competir-la fins el final és la millor manera de poder aspirar a guanyar els altres.

Els cinquanta punts de moment donen ales, ara només falta que aquest equip no deixi de volar.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada